Energieadvies voor de vastgoedsector

De Energie Adviseur heeft zich gespecialiseerd in het volledig ontzorgen van de vastgoedsector op het gebied van energie. Met onze beproefde methode hebben wij al verschillende gebouweigenaren, vastgoedbeheerders en VvE’s geholpen. Tot onze klantenkring behoren o.a. Andantino, UMW, Overvast en Ymere.

Onze vijf beloftes

Gegarandeerde besparing

Energie inkoopcollectief

Wij volgen voor u de energiemarkt op de voet en door onze kennis en onafhankelijkheid behalen wij grote bewezen voordelen voor onze klanten. Dit doen wij door het opstarten van een energie inkoopcollectief bij de energieleverancier waarmee een gegarandeerde besparing op uw energierekening met 15 a 20% per jaar wordt behaald.

Wij ontzorgen u

Wij ontzorgen u

Wij controleren de energiefacturen en teveel betaalde bedragen vorderen wij bij de energieleverancier en netbeheerder tot vijf jaar voor u terug. Ieder jaar krijgt u het scherpste tarief van dat moment. Wij monitoren het verbruik, verzorgen de aanmelding en afmelding van de panden en kijken naar fiscale/subsidiemogelijkheden.

Energieonderzoek

Energieonderzoek

Met behulp van een energieonderzoek krijgt u gedetailleerd inzicht in het energieverbruik van uw panden. Met maatwerkadvies helpen wij uw vastgoed energiezuinig te maken waarmee de verhuurbaarheid verbetert en waarde wordt toegevoegd. In combinatie met een officieel energielabel kan zo de huur worden gemaximaliseerd en geliberaliseerd.

LED verlichting

LED verlichting

Wij vervangen al uw conventionele verlichting door led-verlichting zonder dat u vooraf hoeft te investeren.De investering wordt verkregen uit de gerealiseerde energiebesparing. Bij de implementatie van duurzame energieoplossingen zijn wij uw uitvoerende partner

Subsidieaanvragen en financiering

Subsidieaanvraag, Esco's en energielabel

Wij verzorgen uw EIA/subsidieaanvraag en bieden verschillende financieringsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld ESCo’s Wij verzorgen eveneens het energielabel dat sinds 1 januari 2015 verplicht is om te kunnen voldoen aan regelgeving.

Bel 020-2610005
voor direct advies

Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 9:00 en 18:00 uur.