De energie adviseur werkt nauw samen Buro Bentheimer en is daardoor gecertificeerd om energielabels op te stellen voor utiliteitsgebouwen. Daarnaast hebben wij veel ervaring in het opstellen van maatwerkadviezen om energie te besparen en het comfort in uw bedrijfspand te verhogen.

Lees meer...

Het energielabel is in 2007 ingevoerd als middel om in een oogopslag te zien wat de energieprestatie is van een gebouw of woning. Sinds januari van dit jaar is er een wijziging doorgevoerd waardoor nu vooral het energie index weergeeft wat de werkelijke energieprestatie is van uw woning en geldt er daarnaast een verplichting om een energielabel te kunnen overhandigen op het moment dat u uw woning verkoopt of verhuurt.

Lees meer...

De Energiescan geeft u een helder beeld van het energieverbruik van uw onderneming. Naast een uitgebreide bouwkundige en installatietechnische beschrijving van uw pand, worden er verschillende verbetermaatregelen door onze adviseur verwerkt. Hierdoor bent u goed op de hoogte welke maatregelen voor uw pand interessant zijn om energie te besparen en het comfort verhogen, wat de investeringskosten daarvan zijn en de terugverdientijden.

Lees meer...

U wilt een geschil over de hoogte van de huur met een huurder voorkomen. Daarom is het belangrijk om de hoogte van de huur te baseren op de puntentelling. De puntentelling geeft een indicatie van de kwaliteit van een woning. Er worden punten toegekend voor de oppervlakte en verschillende voorzieningen van een woning.

Lees meer...